Our Mission Statement

This is Photoshop's version of Loremer Ipsn gravida nibh vel velit auctoregorie sam alquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.

Contacteaza-ne

  • 1-779-333-67992
  • info@industrybusiness.com
  • 3042 Rotterdam, Netherlands; Van Noortwijcksingel
Program: 09:00 – 16:00
Duminica/Sambata – inchis
Adresa: Baia Sprie, Maramures
Str. Caramizilor nr.55
Contact: +40262 211 861
office@romflexprod.com
Social Media:
  • English
  • Deutsch
Top
Romflex Prod / Articole de cauciuc  / Bucse de cauciuc si cauciuc-metal prin Romflex Prod

Bucse de cauciuc si cauciuc-metal prin Romflex Prod

Daca in articolele trecute am prezentat  cateva informatii comparative despre diverse tipuri de cauciuc (sintetic), in material de azi vom reveni asupra unei game de produse pe care le realizam, aici la Romflex Prod – si anume bucsele de cauciuc si cauciuc-metal.

Aceste componente au functia de a absorbi, a prelua diverse vibratii, forte radiale, cardanice, axiale si moment de torsiune. Ca si constructie, aceaste cuprind o armatura interioara si una exterioara, plasate pe un strat de cauciuc, fixat pe metal – pastrand marimea si aspectul creat de ansamblul de forte la care fac fata, pe de o parte, cat si locului in care au fost instalate (acestea sunt bucsele de cauciuc metal, denumite si flexiblocuri). Exista bineinteles si bucse ce sunt realizate numai din cauciuc sau dintr-o armatura interioara, imbracata in cauciuc.

In functie de aplicatiile clientului, se pot produce diverse bucse, din numeroase tipuri de cauciuc sintetice – cele descrise in articolele anterioare sunt cateva astfel de exemple; in functie de rezistenta chimica la care vor fi supuse;  totusi, cel mai frecvent folosit material este cauciucul natural, el rezistand la temperaturi ce se plaseaza intre -30 si + 70 de grade Celsius (cu expuneri reduse de pana la +90 de grade). Dintre lucrarile realizate, amintim cateva:

– bucsa telescop mic/mare Rocar
– bucsa trapez superior Aro
– bucsta arc TV
– cuple elastice
– bucse conice de cauciuc (pentru autobuz UD)
– bucse de fixare bara stabilizatoare pentru autocamioane, de diferite marimi
– diuze din cauciuc

Aceste produse, alaturi de o gama vasta de alte articole de cauciuc pot fi realizate prin comanda scrisa – urmand datele de pe pagina de contact, a siteului nostru. Fie ca ne veti asigura mostre, fie prin furnizarea unui desen tehnic, veti fi cu siguranta multumiti de calitatea lucrarilor realizate aici, la Romflex Prod.