Our Mission Statement

This is Photoshop's version of Loremer Ipsn gravida nibh vel velit auctoregorie sam alquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.

Contacteaza-ne

  • 1-779-333-67992
  • info@industrybusiness.com
  • 3042 Rotterdam, Netherlands; Van Noortwijcksingel
Program: 09:00 – 16:00
Duminica/Sambata – inchis
Adresa: Baia Sprie, Maramures
Str. Caramizilor nr.55
Contact: +40262 211 861
office@romflexprod.com
Social Media:
  • English
  • Deutsch
Top
Romflex Prod / Prelucrare metale prin aschiere  / Noile operatiuni disponibile la RomflexProd – prelucrarea metalului prin aschiere

Noile operatiuni disponibile la RomflexProd – prelucrarea metalului prin aschiere

Anul 2017 a adus deschiderea unei noi linii de productie in cadrul companiei noastre din Baia Mare. Astfel, am adaugat serviciilor pe care le oferim clientilor din Romania si din strainatate o noua operatiune – prelucrarea metalelor prin aschiere. Chiar daca acest proces este prezentat si in pagina de produse a site-ului nostru, vom incerca sa enuntam si aici cateva particularitati ale acestei operatiuni; de asemenea vom prezenta si cateva fotografii. Pentru mai multe imagini, accesati pagina Prelucrari metale prin aschiere, in site.

Pentru acest tip de prelucare a metalului se folosesc o serie utilaje aparte, moderne – strunguri CNC (computer numerical control). Romflexprod are in posesie si utilizeaza sase astfel de strunguri (cu comanda numerica computerizata) si patru centre de prelucrare cu comanda numerica. Pe langa aceste tehnologii moderne, necesare pentru obtinerea unor produse de metal extrem de ridicate calitativ, echipele noastre de specialisti mai opereaza si utilaje conventionale de prelucrare a metalului (freze, strunguri, masini de gaurit, fierastraie pentru metal s.a.).

Cui se adreseaza acest tip de prelucrare?

Aceste operatiuni sunt alese de numeroase ramuri ale industriei romanesti si straine – productia de piese pentru diferite utilaje, masini si masinarii, productia de piese electrice, realizare de piese termice etc.

Care sunt beneficiile prelucrarii metalului prin aschiere?

Dupa cum ii spune si denumirea, aceasta operatiune face ca adaosul de prelucrare de pe produsele semifabricate din metal sa fie indepartat prin aschiere. Produsele semifabricate pot sa provina fie din lucrari anterioare de matritare, de forjare ori de turnare. Astfel, observam o mare versatilitate in ce priveste tipurile de semifabricate.

Lucrarile rezultate sunt de o calitate ridicate si sunt mereu realizate in termenul propus de timp, respectand cele mai exigente rigori si pretentii.

Pentru mai multe detalii legate de acest proces si pentru a cere chiar acum o oferta, contacteaza-ne telefonic la  0722 207 106 sau prin la email office@romflexprod.com