Our Mission Statement

This is Photoshop's version of Loremer Ipsn gravida nibh vel velit auctoregorie sam alquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.

Contacteaza-ne

  • 1-779-333-67992
  • info@industrybusiness.com
  • 3042 Rotterdam, Netherlands; Van Noortwijcksingel
Program: 09:00 – 16:00
Duminica/Sambata – inchis
Adresa: Baia Sprie, Maramures
Str. Caramizilor nr.55
Contact: +40262 211 861
office@romflexprod.com
Social Media:
  • English
  • Deutsch
Top
Romflex Prod / Articole de cauciuc  / Descopera punctele noastre forte, la Romflex Prod

Descopera punctele noastre forte, la Romflex Prod

Prelucrarea cauciucului pentru obtinerea diverselor articole tehnice de cauciuc nu este un lucru nou sau recent in tara noastra. In Romania isi mai desfasoara activitatea si alte societati de acest tip. Prin ce ne diferentiem noi, la Romflex Prod? Am putea aminti experienta de aproape douazeci de an (doar ca firma infiintata – pe langa aceasta cifra mai putem adauga pregatirea si experienta anterioara) in acest domeniu ce a cunoscut numeroase transformari tehnologice dupa Revolutia din 1989. Pe de alta parte, am putea aduce in discutie clientii nostri, ce au provenit si provin din ramuri ale industriei cu cerinte deosebite: mentionam industria miniera, industria navala, constructii, industria de autovehicule si utilaje grele s.a.

Nu am gresi nici daca reamintim ceea ce cateva din paginile acestui site au schitat in mare – dotarea complexa, alaturi de materialele prime folosite, de cea mai buna calitate – cauciuc din diverse tipuri de elastomeri : cauciuc natural, cauciuc cloroprenic, cauciuc stirenbutadienic, EPDM, cauciuc nitrilic, cauciuc siliconic, Viton; se creeaza astfel o imagine mai clara a acestei diversitati si a posibilitatii crearii de amestecuri de cauciuc cu proprietati speciale pentru diferite aplicatii – prezentand o rezistenta la forte mari de compresie, rupere, torsiune. Astfel putem vorbi de rezistenta la diferite substante chimice si uleiuri, la temperaturi extrem de ridicate – 300 grade Celsius.

S-ar putea preciza si productia variata de articole de cauciuc si cauciuc metal (bucse, garnituri, tampoane) ce indeplinesc standardele si normele europene.

Cu siguranta insa, daca veti apela la serviciile Romflex Prod, va veti convinge de calitatea acestor produse – se pot asimila orice produse noi, oferindu-va astfel solutia care sa va indeplineasca exact nevoia, urmand specificatiile precizate. Componentele personalizate se pot realiza fie pe baza unui desen tehnic furnizat fie printr-o piesa model primita pe adresa noastra. Intreg procesul tehnologic este atent supravegheat, respectand termenul de productie stabilit.

Asadar, ce mai ramane de spus decat sa ne contactati pentru a obtine mai multe detalii si a stabili exact necesarul dorit.