Our Mission Statement

This is Photoshop's version of Loremer Ipsn gravida nibh vel velit auctoregorie sam alquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.

Contacteaza-ne

  • 1-779-333-67992
  • info@industrybusiness.com
  • 3042 Rotterdam, Netherlands; Van Noortwijcksingel
Program: 09:00 – 16:00
Duminica/Sambata – inchis
Adresa: Baia Sprie, Maramures
Str. Caramizilor nr.55
Contact: +40262 211 861
office@romflexprod.com
Social Media:
  • English
  • Deutsch
Top

Tampoane de cauciuc

Romflex Prod / Produse / Tampoane de cauciuc
tampoane-cauciuc-la-comanda-1a

Tampoane din cauciuc

Tampoane din cauciuc – aceste componente ale unui ansamblu au rolul de a prelua vibratii sau forte de compresie, intindere, moment de torsiune, etc.

Descriere

Ele sunt compuse din cauciuc sau cauciuc lipit pe metal, avand forma si dimensiunile date de ansamblul de forte la care sunt supuse si locul de montare.

Cauciucul natural este cel mai des utilizat material pentru tampoane din cauciuc (pentru temperaturi intre – 30°C si +70°C si expuneri scurte pana la + 90°C) insa pentru aplicatii speciale se pot alege si alte tipuri de cauciuc rezistente in diferite medii.

 

Firma noastra produce tampoane din cauciuc pentru vibrocompactoare de diferite dimensiuni si modele (Benford, Bomag, Dynapac, Vibromax, CAT etc.). Acestea sunt produse din cauciuc natural foarte rezistent la compresie si forfecare si vin insotite de certificat de garantie si declaratie de conformitate.