Our Mission Statement

This is Photoshop's version of Loremer Ipsn gravida nibh vel velit auctoregorie sam alquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.

Contacteaza-ne

  • 1-779-333-67992
  • info@industrybusiness.com
  • 3042 Rotterdam, Netherlands; Van Noortwijcksingel
Program: 09:00 – 16:00
Duminica/Sambata – inchis
Adresa: Baia Sprie, Maramures
Str. Caramizilor nr.55
Contact: +40262 211 861
office@romflexprod.com
Social Media:
  • English
  • Deutsch
Top
Romflex Prod / Garnituri de cauciuc  / Garnituri de cauciuc rezistente la aplicatii extreme

Garnituri de cauciuc rezistente la aplicatii extreme

Intr-un sens general acceptat, aceste garnituri sunt piese elastice ce se fixeaza intre doua componente rigide pentru a le etansa. Aceste parti demontabile reusesc sa aduca protectie, micsorand uzura (rezultata prin frecare), realizand in acelasi timp o imbinare optima.

 

Observam astfel, rolul lor principal de a etansa – in aplicatiile pentru care producem diferite articole de cauciuc si cauciuc/metal, aceste componente sunt utilizate de catre clientii nostri in intreaga tara. Conditiile la care aceste garnituri de cauciuc sunt supuse sunt dintre cele mai dificile si intense; de exemplu, ele sunt rezistente la diverse uleiuri, operand la temperaturi extrem de ridicate si in medii foarte dure.

 

Dupa cum am expus si pe prima pagina a noului nostru site, pentru fabricarea articolelor produse utilizam materiale de tipul amestecurilor de cauciuc din elastomeri: cauciuc natural, cauciuc stirenbutadienic, cauciuc nitrilic, EPDM, cauciuc cloroprenic, cauciuc siliconic, Viton. In cazul de fata, cel al garniturilor, la Romflex Prod folosim un amestec pe baza de NBR (elastomer nitrilic) – ce prezinta o rezistenta deosebita la produsele petroliere.

 

In functie de necesitatile aplicatiilor clientilor,  aceasta compozitie se poate modifica – adaugand amestecuri ce au la baza elastomerul Viton ® (FKM/FPM) – ce are certificarea la nivel mondial pentru standardele  ISO 9000 and ISO/TS 16949. Mai multe informatii despre acest material sunt disponibile la adresa aceasta //dupontelastomers.com. Aceste amestecuri sunt o marca inregistrata DuPont Performance Elastomers. Se obtine astfel o rezistenta sporita la diversi compusi chimici (pentru diverse aplicatii industriale, procese chimice, industria auto) si in medii intense a caror temperatura poate sa atinga chiar 300 de grade Celsius.

 

Click aici pentru a accesa rubrica dedicata acestor garnituri si a vizualiza imagini cu aceste produse. Pentru orice fel de intrebari, va stam la dispozitia prin pagina de Contact. Va asteptam si saptamanile viitoare pe blog