Our Mission Statement

This is Photoshop's version of Loremer Ipsn gravida nibh vel velit auctoregorie sam alquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.

Contacteaza-ne

  • 1-779-333-67992
  • info@industrybusiness.com
  • 3042 Rotterdam, Netherlands; Van Noortwijcksingel
Program: 09:00 – 16:00
Duminica/Sambata – inchis
Adresa: Baia Sprie, Maramures
Str. Caramizilor nr.55
Contact: +40262 211 861
office@romflexprod.com
Social Media:
  • English
  • Deutsch
Top

Prelucrari metale prin aschiere

Romflex Prod / Produse / Prelucrari metale prin aschiere

Fotografii - piese de metal prelucrate prin aschiere

prelucrare-prin-aschiere_DSC_4941

Prelucrari metale prin aschiere

Descriere

Operatiunea de prelucrare a pieselor prin aschiere consta in principal in indepartarea adaosului de prelucrare de pe produsele semifabricate, din metal – dupa cum ii spune si denumirea, aceasta inlaturare se realizeaza prin utilizarea uneltelor aschietoare. Fie ca provin din matritare, laminare, turnare sau forjoare, piesele de metal (semifabricatele) pot sa fie trecute cu succes prin aceasta prelucrare.

Astfel, se poate ajunge la forma, dimensiunea si calitatea dorita – prin eliminarea surplusului de material, sub forma de aschii.

Prelucrarea prin aschiere este o solutie ideala pentru mai multe ramuri ale industriei – cea a productiei de piese pentru diferite masini, aparate sau utilaje; de piese electrice; de piese termice s.a.

RomflexProd utilizeaza unele dintre cele mai moderne tehnologii de prelucrare prin aschiere (CNC), operate de echipe de specialisti. Firma detine 6 strunguri cu comanda numerica si 4 centre de prelucrare cu comanda numerica, de inalta precizie, precum si utilaje conventionale de prelucrare a metalului (fierastraie, masini de gaurit, strunguri, freze).

Un procent insemnat din piesele prelucrate de noi sunt parte integranta a articulatiilor sferice la trenuri si utilaje grele, asadar se impune un nivel foarte ridicat de calitate.